Mitől különleges az iHealth rendszer?

Ihealth vércukormérő. iHealth BG5S Gluco+ Bluetooth okos vércukorszintmérő

Tartalom

    Bluetooth-al csatlakoztaható az okos eszközökhöz, hogy segítse a vércukorszint kiértékelését, ellenőrzését és kezelését.

    cukormérő készülék ára

    A termék és az applikáció használatával azonban teljesebb képet kaphatunk. Az ingyenes Gluco Smart alkalmazás segítségével könnyedén naplózhatók a mérések. Használható okostelefonnal, tablettel vagy számítógéppel.

    a cukorbetegség kezelése almás ecettel

    Tulajdonságok: A Gluco Smart segítségével a legtöbbet hozhatja ki méréseiből Az átlátható grafikonok és segítik a tájékozódást Testreszabhatja az alkalmazás funkcióit az Ön igényei szerint Megjeleníti az aktuális mérés részleteit A vércukorszint befolyásoló tényezőinek - például étel, testmozgás és inzulin - rögzítésének lehetősége Láthatja, hogy az eredmények hogyan illeszkednek a kezeléshez A beállítható emlékeztetők segtségével többé nem felejti el a mérést vagy az ihealth vércukormérő Felhő megosztás biztonságos adatátvitellel iHealth Secure Cloud Gyors eredmény Könnyű és diszkrét - elemek nélkül és modern dizájnnal Exportálható eredmények Excel, PDF vagy CSV ihealth vércukormérő Több eszközön is használható.